2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı yolmak isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilgili merak ettikleri tüm konular hakkında vukuf sahibi olabilirler.

Eğer bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak ivedi çıkış kapısı yerine yapı gömlek aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa ciğerbünyesı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha yufka kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı elan buna bağlı olarak henüz ehven olmaktadır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın şayeste standartlara ve yönetmeliklere oranlı olup olmadığını tespit etmek sinein kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri kötüdaki şekilde sıralanabilir:

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Merdivenin genliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bunu kurmak midein yaylı menteşeler kullanılması yangın kapısı ehliyetli değildir , kanat yüzey meydanı ve ağırlığına için kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Bu nedenle daha faziletli bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında kayırma katkısızlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda dokumadan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve insanoğlu hayatını baş meydan, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı kucakin insanların dumandan zehirlenmesine duvar olan ivedili gidişat kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse birlik kargaşa olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Zirda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kasılmalar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan edepli malzeme kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı karınin sac lafınlığı 1.0 mm yahut elan enikonu kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı öbür ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara ulaşmak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Hassaten, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu hastalıklarıyla birliklı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın kabilinden müstacel durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini kucakeriye hapseder.

Report this wiki page